Scroll Top
Тим билдинг низ еколошка призма

Еден меѓу најуспешните тим билдинзи преку кој успеавме да пошумиме регионот на светиниколско со 5000 дрвца и успеавме да споделиме едно несекојдневно пикник дружење и вкусување на локални специјалитети свежо подготвувани пред учесниците кои исто така имаа можност да учествуваат во нивно приготвување познато како cooking classes во светот на туризмот. Бевме сведоци на едно прекрасно дружење на учесници кои овој тим билдинг го оценија како пријатно изненадување и запознавање со сосема нов начин на локален туризам и беа пресреќни што нивната компанија им овозможи барем за момент да се почуствуваат како еколошки херои. Поддршката од локалното население го направи овој тим билдинг посебен.

Организирани тим билдинзи
ЕКО ТИМ БИЛДИНГ НА БИСЛИМСКА КЛИСУРА
ТИМ БИЛДИНГ НА ШВАЈЦАРСКА КОМПАНИЈА НИЗ МАКЕДОНИЈА
ЕДНОДНЕВЕН ТИМ БИЛДИНГ ВО ВИНСКИОТ РЕГИОН
УНИКАТЕН АКТИВЕН ТИМ БИЛДИНГ ВО ОХРИД
Тридневен инсентив на брегот на Охридското Езеро
Активен и СПА викенд тим билдинг во Струга
Октомвриски Тим билдинг во Охрид, Вевчани и Калишта што ни покажа што е вистинска сплотеност и добра соработка
Еднодневно винско уживање во Демир Капија