за подобар
тим

Со нас добивате забавни, едукативни и несекојдневни тим билдизни преку кои Вашата компанија ќе ги постигне посакуваните цели и заедно ќе придонесеме кон развој на локалната заедница.

Заедно ќе се погрижиме за подобрување на еколошката слика во нашата земја преку акции за пошумување, чистење и еколошки акции во регионите кои ќе ги одберете како дестинација за вашиот тим билдинг.

Како тур оператор со 15 години искуство во организирање на тури во Македонија и на Балканот што зад себе има развиено туристички приказни  каде учествувале над 50 000 патувачи. 

Со нас добивате додадена вредност на вашата компанија и можеме да се вклопиме во вашите долгорочни планови за поддршка на одржливиот развој.

Komercijalna12
Организирани тим билдинг настани
ЕКО ТИМ БИЛДИНГ НА БИСЛИМСКА КЛИСУРА
ТИМ БИЛДИНГ НА ШВАЈЦАРСКА КОМПАНИЈА НИЗ МАКЕДОНИЈА
ЕДНОДНЕВЕН ТИМ БИЛДИНГ ВО ВИНСКИОТ РЕГИОН
УНИКАТЕН АКТИВЕН ТИМ БИЛДИНГ ВО ОХРИД
Тридневен инсентив на брегот на Охридското Езеро
Активен и СПА викенд тим билдинг во Струга
Октомвриски Тим билдинг во Охрид, Вевчани и Калишта што ни покажа што е вистинска сплотеност и добра соработка
Еднодневно винско уживање во Демир Капија

Ве охрабруваме да го искусите и вие, она што нашите ПРАЈМ КЛИЕНТИ веќе го врежале во своите сеќавања: да бидат во улога на главни ПРОТАГОНИСТИ кои откриваа различни реалности, различни филозофии за животот, сосема уникатни искуства со една ПОВИСОКА ЦЕЛ – да учествуваат заедно со ЛОКАЛНИТЕ ЗАЕДНИЦИ во остварување на нивните проекти, токму преку турите кои овозможуваат да се откријат местата што се посетуваат каде оставаат свој печат во зачувувањето и оплеменувањето на ЖИВОТНАТА СРЕДИНА.

Бидејќи знаеме дека вистинската промена почнува од нас!

lokalni heroi icon
0
За локалните херои
zasadeni dzvca icon
0
Засадени дрвца
team building icon
0
Задоволни клиенти
Контакт
+389 2 315 57 19
ул. 50та дивизија 34/1/32
скопје, 1000, македонија
info@balkanprime.tours