Scroll Top
Винска тим билдинг приказна

Во срцето на винскиот регион, организиравме тим билдинг тура исполнета со различни избалансирани активности по барањата на нашиот клиент, почнувајќи од самото патување до Кавадарци, дегустација и винска едукација на македонски вина преплетени со забавни тим билдинг игри кои беа „виновникот„ за позитивната енергија со која се продолжи во резбарското атеље каде присутните испробаа резбарење и ги вкусија органските специјалитети на домаќините. Денот заврши во бајковитата винарија во Демир Капија со специјална вечера низ дегустација на вина во придружба на музика во живо. Следниот ден – посветен на активности во природа во живописниот демиркаписки предел и со прекрасен завршеток со едно незаборавно локално искуство.

Организирани тим билдинзи
ЕКО ТИМ БИЛДИНГ НА БИСЛИМСКА КЛИСУРА
ТИМ БИЛДИНГ НА ШВАЈЦАРСКА КОМПАНИЈА НИЗ МАКЕДОНИЈА
ЕДНОДНЕВЕН ТИМ БИЛДИНГ ВО ВИНСКИОТ РЕГИОН
УНИКАТЕН АКТИВЕН ТИМ БИЛДИНГ ВО ОХРИД
Тридневен инсентив на брегот на Охридското Езеро
Активен и СПА викенд тим билдинг во Струга
Октомвриски Тим билдинг во Охрид, Вевчани и Калишта што ни покажа што е вистинска сплотеност и добра соработка
Еднодневно винско уживање во Демир Капија