Scroll Top
ЕКО ТИМ БИЛДИНГ НА БИСЛИМСКА КЛИСУРА

Тим билдинг поттикнат од една повисока цел – поттикнување на еколошката свест преку акција за пошумување во предел недалеку од Скопје – живописното село Пчиња кое благодарение на своите домаќини и локални херои не остави никој од учесниците рамнодушен. Започна со пошумувањето во кое учесниците неизмерно уживаа и продолжи со пешачка тура низ Бислимската Клисура. Живописниот предел, сончевото време, позитивниот дух што владееше на овој тим билдинг како и запознавањето со локалните жители и домаќини, придонесоа учесниците да не го напуштат преубавиот двор каде беше организиран ручек со традиционални, домашни специјалитети, се забавуваа за време на тим билдинг игрите и дури беа наградени со свежо набран сончоглед карактеристичен за овој предел на Македонија.

Организирани тим билдинзи
ЕКО ТИМ БИЛДИНГ НА БИСЛИМСКА КЛИСУРА
ТИМ БИЛДИНГ НА ШВАЈЦАРСКА КОМПАНИЈА НИЗ МАКЕДОНИЈА
ЕДНОДНЕВЕН ТИМ БИЛДИНГ ВО ВИНСКИОТ РЕГИОН
УНИКАТЕН АКТИВЕН ТИМ БИЛДИНГ ВО ОХРИД
Тридневен инсентив на брегот на Охридското Езеро
Активен и СПА викенд тим билдинг во Струга
Октомвриски Тим билдинг во Охрид, Вевчани и Калишта што ни покажа што е вистинска сплотеност и добра соработка
Еднодневно винско уживање во Демир Капија