Scroll Top
ТИМ БИЛДИНГ НА ШВАЈЦАРСКА КОМПАНИЈА НИЗ МАКЕДОНИЈА

Еден незаборавен тим билдинг што ги надмина сите очекувања на учесниците благодарение на шареноликата седумдневна програма низ недопрените спустови во нашата убава Македонија. Во текот на овој тим билдинг учесниците имаа можност да го доживеат првиот спуст од Попова Шапка идеална за планински и друмски велосипедизам до волшебната долина Лешница. Турата изобилуваше со вакви доживувања во двата најголеми национални паркови – Пелистер и Галичица каде учесниците покрај адреналинскиот дел имаа можност да уживаат во дегустации на локални прозиводи, ручеци и вечери организирани во локални фамилии и одблиску да се запознаат со културата и традицијата на Македонија како и да влезат во светот на виното, резбарството, пчеларството, овчарството и агри туризмот во уникатното Јанче. Доказ дека во Македонија може да се организира тим билдинг за сечиј апетит, па дури и за најголемите трагачи по авантури.

Организирани тим билдинзи
ЕКО ТИМ БИЛДИНГ НА БИСЛИМСКА КЛИСУРА
ТИМ БИЛДИНГ НА ШВАЈЦАРСКА КОМПАНИЈА НИЗ МАКЕДОНИЈА
ЕДНОДНЕВЕН ТИМ БИЛДИНГ ВО ВИНСКИОТ РЕГИОН
УНИКАТЕН АКТИВЕН ТИМ БИЛДИНГ ВО ОХРИД
Тридневен инсентив на брегот на Охридското Езеро
Активен и СПА викенд тим билдинг во Струга
Октомвриски Тим билдинг во Охрид, Вевчани и Калишта што ни покажа што е вистинска сплотеност и добра соработка
Еднодневно винско уживање во Демир Капија