Scroll Top
Адреналински и опуштен тим билдинг во Крушево

Тим билдинг посветен на адреналински доживувања во највисокиот град на Балканот. Учесниците го искусија Крушево преку адреналинското возење ATV мотори и активностите во адреналинскиот парк, традиционална вечера во еден од најуникатните ресторани во ова мало градче, а не беше изоставен и опуштениот дел од тим билдингот – уживање во 5 ѕвездениот хотел со СПА и велнес услугите, којшто топло го препорачуваме после активно поминат ден. Наредниот ден беше посветен на повторен спој со природата преку засадување на дрвца со што нивното учество придонесе во збогатување на шумскиот предел – еден од симболите на ова планинско место.

Организирани тим билдинзи
ЕКО ТИМ БИЛДИНГ НА БИСЛИМСКА КЛИСУРА
ТИМ БИЛДИНГ НА ШВАЈЦАРСКА КОМПАНИЈА НИЗ МАКЕДОНИЈА
ЕДНОДНЕВЕН ТИМ БИЛДИНГ ВО ВИНСКИОТ РЕГИОН
УНИКАТЕН АКТИВЕН ТИМ БИЛДИНГ ВО ОХРИД
Тридневен инсентив на брегот на Охридското Езеро
Активен и СПА викенд тим билдинг во Струга
Октомвриски Тим билдинг во Охрид, Вевчани и Калишта што ни покажа што е вистинска сплотеност и добра соработка
Еднодневно винско уживање во Демир Капија