Scroll Top
УНИКАТЕН АКТИВЕН ТИМ БИЛДИНГ ВО ОХРИД

Тим билдинг доживување за сечиј вкус! Тоа се случува кога компанијата има на располагање еден ден а нејзината највисока цел е да ги направи своите вработени среќни, исполнети и почитувани. Прекрасно еднодневно доживување на Охрид преку сите активни спортови и доживувања што овој град може да ги понуди: Scuba Diving, Paragliding, Carting, ATV, SUP – Paddleboarding а секако и несекојдневна тура низ Охрид преку приказните на локалците, хероите и хероините во туризмот. Истовремено околу стотина учесници ги искусија активностите за кои се одлучија и потоа ги споделуваа своите искуства во Горно Коњско во прекрасниот амбиент со поглед на Охридското Езеро. Но, за да не ја исклучиме можноста за заедничка активност, организиравме и тим билдинг игри кои ја направија оваа средба уште позабавна.

Организирани тим билдинзи
ЕКО ТИМ БИЛДИНГ НА БИСЛИМСКА КЛИСУРА
ТИМ БИЛДИНГ НА ШВАЈЦАРСКА КОМПАНИЈА НИЗ МАКЕДОНИЈА
ЕДНОДНЕВЕН ТИМ БИЛДИНГ ВО ВИНСКИОТ РЕГИОН
УНИКАТЕН АКТИВЕН ТИМ БИЛДИНГ ВО ОХРИД
Тридневен инсентив на брегот на Охридското Езеро
Активен и СПА викенд тим билдинг во Струга
Октомвриски Тим билдинг во Охрид, Вевчани и Калишта што ни покажа што е вистинска сплотеност и добра соработка
Еднодневно винско уживање во Демир Капија