Scroll Top
ЕДНОДНЕВЕН ТИМ БИЛДИНГ ВО ВИНСКИОТ РЕГИОН

Во срцето на винскиот регион, организиравме еднодневен тим билдинг тура каде учесниците го искусија кавадаречкото гостопримство во резбарско атеље каде домаќините несебично ги споделија основите на резбарството и им овозможија на учесниците и сами да испробаат резбарење и секако да ги вкусат органските домашно приготвени специјалитети . Овој еднодневен тим билдинг продолжи со  различни избалансирани активности по барањата на нашиот клиент како што беше и дегустацијата и винската едукација на македонски вина во една домашна внарија што се збогати и со забавни тим билдинг игри кои беа „виновникот„ за позитивната енергија со којашто се продолжи во бајковитата винарија во Демир Капија.

Организирани тим билдинзи
ЕКО ТИМ БИЛДИНГ НА БИСЛИМСКА КЛИСУРА
ТИМ БИЛДИНГ НА ШВАЈЦАРСКА КОМПАНИЈА НИЗ МАКЕДОНИЈА
ЕДНОДНЕВЕН ТИМ БИЛДИНГ ВО ВИНСКИОТ РЕГИОН
УНИКАТЕН АКТИВЕН ТИМ БИЛДИНГ ВО ОХРИД
Тридневен инсентив на брегот на Охридското Езеро
Активен и СПА викенд тим билдинг во Струга
Октомвриски Тим билдинг во Охрид, Вевчани и Калишта што ни покажа што е вистинска сплотеност и добра соработка
Еднодневно винско уживање во Демир Капија