Scroll Top
ТИМ БИЛДИНГ И РАБОТИЛНИЦА ЗА СТРАТЕШКА ОРИЕНТАЦИЈА ЕУРО ХОТЕЛ ГРАДЧЕ

Преку овој тим билдинг, учесниците имаа можност надвор од своите канцеларии, недалеку од Скопје да имаат малку поинаква работилница што ја збогативме со активности во природата во регионот на Кочани каде учесниците се запознаа со скриените природни убавини, уживаа во шумскиот предел кој го „чува во своја закрила„ Хотелот Градче – познат по својата автентичност. По успешно сработената работилница за стратешка ориентација, учесниците имаа можност да имаат несекојдневна вечера пропратена со дегустација на македонски вина и традиционални специјалитети карактеристични за овој регион.

Организирани тим билдинзи
ЕКО ТИМ БИЛДИНГ НА БИСЛИМСКА КЛИСУРА
ТИМ БИЛДИНГ НА ШВАЈЦАРСКА КОМПАНИЈА НИЗ МАКЕДОНИЈА
ЕДНОДНЕВЕН ТИМ БИЛДИНГ ВО ВИНСКИОТ РЕГИОН
УНИКАТЕН АКТИВЕН ТИМ БИЛДИНГ ВО ОХРИД
Тридневен инсентив на брегот на Охридското Езеро
Активен и СПА викенд тим билдинг во Струга
Октомвриски Тим билдинг во Охрид, Вевчани и Калишта што ни покажа што е вистинска сплотеност и добра соработка
Еднодневно винско уживање во Демир Капија