Scroll Top
Нека Грција биде новиот синоним за активен тим билдинг

Со огромно задоволство го споделуваме успехот на тим билдинг настанот што го организиравме изминатиот месец во прекрасниот град Калитеа, Грција. Со тим од 90 ентузијастички учесници, тргнавме на незаборавно патување исполнето со возбудливи активности, моменти на поврзување и чиста среќа. Денеска сме воодушевени што можеме да го раскажеме неверојатното искуство што го доживеавме и огромното задоволство што тоа и го донесе на компанијата „Damilah technology“ која ни даде целосна доверба за да го организираме овој несекојдневен настан. Од самиот почеток, нашата цел беше да креираме тим билдинг настан кој не само ќе го забавува и исполнува со задоволство секој член од тимот, туку и ќе ги задоволи специфичните барања и цели на компанијата. Со прецизно планирање и длабоко разбирање на визијата на компанијата, ние одбравме широк спектар од интересни активности кои имаа за цел подобрување на тимскиот дух и продуктивноста така што ќе му помогне на тимот да се здружи и да најде подобри начини за комуникација. Да го носиме духот на единство, раст и соработка напред, продолжувајќи да негуваме работно место каде што секој поединец ќе се чувствува ценет, инспириран и исполнет. Заедно, можеме да постигнеме уште поголеми височини и да создадеме трајно наследство во вашата компанија.

Организирани тим билдинзи
ЕКО ТИМ БИЛДИНГ НА БИСЛИМСКА КЛИСУРА
ТИМ БИЛДИНГ НА ШВАЈЦАРСКА КОМПАНИЈА НИЗ МАКЕДОНИЈА
ЕДНОДНЕВЕН ТИМ БИЛДИНГ ВО ВИНСКИОТ РЕГИОН
УНИКАТЕН АКТИВЕН ТИМ БИЛДИНГ ВО ОХРИД
Тридневен инсентив на брегот на Охридското Езеро
Активен и СПА викенд тим билдинг во Струга
Октомвриски Тим билдинг во Охрид, Вевчани и Калишта што ни покажа што е вистинска сплотеност и добра соработка
Еднодневно винско уживање во Демир Капија